Hoe werken wij?

Bestellen bij Fabricated:

Heeft u een stof gevonden? Dan kunt u bij “aantal meter” het gewenste aantal meter invullen. 

Onze stoffen worden verkocht vanaf en per 50 cm. Ook de prijs die je ziet is aangegeven per 50 cm.
Wil je een meter stof bestellen, vul dan "2" in als aantal.
De stof wordt uiteraard uit 1 stuk geknipt!

Betalen bij Fabricated:

Maak uw keuze bij betaalwijze tussen de verschillende opties.  Nadat u op de button “Bestelling afronden” geklikt heeft, volgt er een scherm waar u uw gegevens kunt invullen.  Als u al een bestaande klant bent bij Fabricated kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier hoeft u maar eenmalig uw gegevens te registreren.

Verzenden bij Fabricated:

Uw pakket wordt verzonden met MyParcel/DPD. De kosten voor het verzenden vindt u hieronder in de tabel “verzendkosten”. Direct na het plaatsen van uw order gaan wij aan de slag. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen zo snel mogelijk te verzenden. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u een email. 

Wij  betalen wij voor u de verzendkosten als u boven de €50,- besteld in BE en €100,- in NL

Verzendkosten:

Nederland€5
België€5
Duitsland€9
Luxemburg€9
Frankrijk€10
  
Oostenrijk€15
  

Stofstaal bestellen bij Fabricated:

Wij bieden de mogelijkheid om van iedere stof een stofstaal te bestellen. Als u de stof gevonden heeft, Kan u met ons contact opnemen

Retourneren bij Fabricated:

Het is bij ons niet mogelijk om op maat afgeknipte stoffen te retourneren. 

Mocht u een totaal andere kleur of stofsoort ontvangen hebben dan lossen wij dit uiteraard op. U kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier. Vermeld hierbij uw ordernummer.

Houd er rekening mee dat de kleur van de stof per beeldscherm kan verschillen. Als u twijfelt over de kleur/kwaliteit van de stof bieden wij u de mogelijkheid aan om een stofstaal te bestellen. 

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt. Op maat gemaakte artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen dan ook niet geretourneerd worden. 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan Fabricated geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. 

Wilt u (een gedeelte van) uw bestelling retour zenden? Neem dan contact op via ons contactformulier. 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naarInfo@Fabricated.be. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2018 - 2024 Fabricated | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel